Peter Møllgaard, formand for Klimarådet, mener, at life science-sektoren kan komme til at spille en afgørende rolle i den grønne omstilling.

Industrien skal hjælpe med at løse klimaproblemer gennem ny forskning og innovation Medicinalindustriens bidrag til den grønne omstilling bliver primært forskning og innovation. Udvikling af ny teknologi på tværs af sektorer kan blive en ny indtægtskilde, vurderer formand for Klimarådet.

Siden 1990 har life science-sektoren reduceret sin CO2-udledning med 55 pct. Selvom det er branchens ambition at gøre driften yderligere grøn, så ligger industriens største klima-potentiale i at reducere andre sektorers CO2-udledning. Det fortæller Peter Møllgaard, formand for Klimarådet og dekan ved Maastricht University School of Business and Economics: »Pharmaindustrien har ikke i sig selv et så højt klimaaftryk, men den har en mulighed for at hjælpe med løsninger på de udfordringer, der er i andre sektorer. Vi skal finde...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.