Industrien lettet over ny FDA-leder Lægemiddelbranchen nyder udsigten til at få flere lægemidler hurtigere på markedet med Scott Gottlieb ved roret for den amerikanske lægemiddelmyndighed FDA.

Et favorabelt valg for lægemiddel- og biotek-sektoren. Sådan lyder det over hele linjen fra medicinalvirksomheder til investeringsfonde i USA efter at den amerikanske præsident Donald Trump har udpeget Dr. Scott Gottlieb til at stå i spidsen for den amerikanske lægemiddelmyndighed FDA. Gottlieb har i flere sammenhænge har argumenteret for, at det kunne være en god idé at løsne kravene til udvikling og godkendelse af nye lægemidler, så nye lægemidler – deriblandt kopivarer – kan komme hurtigere ud på markedet. Det...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.