Højt blodsukker ved diabetes påvirker funktionsmåling af hjertet
Patienter, der har type 2-diabetes og er i insulinbehandling, bør få foretaget pumpefunktionsmålinger af hjertet om morgenen, siger Andreas Andersen, som har stået i spidsen for et nyt studie, der viser en kobling mellem akutte skift i blodsukkeret og hjertets pumpeevne.

Højt blodsukker ved diabetes påvirker funktionsmåling af hjertet Funktionsmålinger af hjertet hos patienter med insulinkrævende type 2-diabetes foretages mest sikkert ved fasteblodsukker om morgenen. For pumpefunktionen ændrer sig i takt med blodsukkeret, viser nyt studie ved Steno Diabetes Center Copenhagen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind