Hæv ambitionsniveauet for life science-sektoren Vi nævner ofte, at Danmark er en life science-nation, men vi har brug for en klar, ambitiøs og langsigtet strategi for at kunne realisere det store potentiale og dermed skabe yderligere økonomisk vækst, sundhed og velfærd.

I maj sidste år blev der indgået en bred politisk aftale om en strategi for life science med økonomiske initiativer frem til og med 2023, og det blev samtidig besluttet at nedsætte et nationalt Life Science Råd. Sidstnævnte har for nylig udgivet sine anbefalinger til styrkelse af forsknings- og innovationsindsatsen, som tildeles en afgørende rolle for Danmarks fremadrettede life science-position. Det økonomiske potentiale i life science-industrien er enormt, og netop af den grund satser mange andre lande stort på at...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.