»Vi håber, at guiden kan medvirke til, at der bliver indsendt flere korrekt udfyldte anmeldelser og ansøgninger om samarbejde med virksomheder til os,« udtaler Kim Helleberg Madsen, enhedschef i Lægemiddelstyrelsen.

Guide skal sikre korrekt indberetning af samarbejde med industrien Lægemiddelstyrelsen er aktuel med en ny digital guide, der skal hjælpe sundhedspersoner med at indberette deres samarbejde med industrien. En stikprøve sidste år viste, at flere end hver tredje ikke lever op til reglerne.

Læger, apoteker, sygeplejersker, tandlæger og behandlerfarmaceuter får nu en hjælpende hånd til indberetningerne, når samarbejdet med lægemiddel- eller medicovirksomheder skal indberettes til Lægemiddelstyrelsen. Det sker med en ny digital guide, som skal gøre det lettere at navigere rundt i reglerne.  »Vi håber, at guiden kan medvirke til, at der bliver indsendt flere korrekt udfyldte anmeldelser og ansøgninger om samarbejde med virksomheder til os,« udtaler Kim Helleberg Madsen, enhedschef i Lægemiddelstyrelsen, i en udsendt pressemeddelelse.  Som Dagens Pharma skrev tilbage i...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.