Guide skal sikre korrekt indberetning af samarbejde med industrien
»Vi håber, at guiden kan medvirke til, at der bliver indsendt flere korrekt udfyldte anmeldelser og ansøgninger om samarbejde med virksomheder til os,« udtaler Kim Helleberg Madsen, enhedschef i Lægemiddelstyrelsen.

Guide skal sikre korrekt indberetning af samarbejde med industrien Lægemiddelstyrelsen er aktuel med en ny digital guide, der skal hjælpe sundhedspersoner med at indberette deres samarbejde med industrien. En stikprøve sidste år viste, at flere end hver tredje ikke lever op til reglerne.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind