Godkendt smertemiddel skal reducere misbrug i USA De amerikanske godkendelsesmyndigheder FDA har godkendt det smertestillende middel Troxyca ER, som er designet til at forhindre misbrug.

Misbrugere af smertestillende tabletter som f.eks. ketogan eller kodein kan få sværere ved at få adgang til lægemidlerne i fremtiden. De amerikanske godkendelsesmyndigheder FDA har netop godkendt det smertestillende middel Troxyca ER, som er udviklet til at forhindre misbrug. Det er første gang, at et smertestillende lægemiddel bliver godkendt med en indholdsseddel, hvor det fremgår, at lægemidlet er fremstillet med henblik på at vanskeliggøre misbruge. Troxyca ER er udviklet af Pfizer og indeholder en opiod-antagonist (naltrexonhydrochlorid), som bliver udløst, hvis...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.