Gentest kan skåne kvinder med brystkræft for kemoterapi Nyt studie viser, at en gentest kan afsløre, om kvinder med brystkræft, kan undgå kemobehandling. Op mod 70.000 kvinder i Europa årligt kan undgå behandling, vurderer forskere.

En gentest af kræftsvulsten hos kvinder, der har brystkræft i et tidligt stadie, kan føre til, at mange kan undgå kemoterapi. Det viser et nyt studie, der netop er blevet offentligt i The New England Journal of Medicine, og forskere vurderer i følge Kræftens Bekæmpelse, at det svarer til, at op mod 70.000 kvinder i Europa årligt kan undgå behandlingen. Professor ved Københavns Universitet og forskningsleder ved Kræftens Bekæmpelse, Nils Brünner, har fulgt studiet tæt og er meget begejstret. »Det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind