Niels Kroman

Niels Kroman bliver cheflæge i Kræftens Bekæmpelse Den kendte brystkræftkirurg skal skærpe organisationens lægefaglige profil med afsæt i en helt ny stilling.

Kræftens Bekæmpelse har valgt en markant lægefaglig profil til sin nyoprettede stilling som cheflæge. Det bliver 56-årige Niels Kroman, professor og overlæge på Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling på Rigshospitalet. Niels Kroman får det overordnede ansvar for at tegne organisationens lægefaglige linje både internt og som Kræftens Bekæmpelses ansigt i medier og til begivenheder, når det gælder behandling og forskning. Han bliver leder for de 22 læger i Kræftens Bekæmpelse og vil indgå i direktionen, hvor han skal referere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind