FDA giver Darzalex særstatus til behandling af myelomatosepatienter med tilbagefald ‘Priority review’ fra FDA til Genmab-midlet Darzalex i kombination med lenalidimid og dexamethason.

Den amerikanske lægemiddelstyrelse FDA har givet et såkaldt ‘priority review’ til Darzalex (daratumumab) i kombination med lenalidomid og dexamethason til behandling af myelomatosepatienter, der har fået tilbagefald af sygdommen. Darzalex er oprindeligt udviklet af det dansk-hollandske selskab Genmab, og markedsføres globalt i samarbejde med Janssen. FDA’s ‘priority review’ er givet til en såkaldt supplerende ‘biologics license application’ (sBLA) til brug af Darzalex i kombination med lenalidomid og dexamethason, eller i kombination med bortezomib og dexamethason, til behandling af myelomatosepatienter, der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind