EMA vil udvide godkendelse af Darzalex Kræftmiddel fra Genmab kan fremover bruges i kombination med andre midler mod knoglemarvskræft.

Udvalget for Humanmedicinske Lægemidler (CHMP) under Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) har anbefaler en udvidelse af den eksisterende indikation af kræftmidlet Darzalex fra det danske biotekfirma Genmab. Samtidig konstaterer CHMP, at alle betingelser for den oprindelige godkendelse af Darzalex, og at midlet derfor kan overgå fra betinget godkendelse til fuld godkendelse, skriver EMA i en meddelelse. Den nye anbefaling åbner for muligheden for at anvende Darzalex i kombination med  og dexamethason, eller i kombination med bortezomib og dexamethason til behandling af...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.