El-Galaly: De negative studier kan også flytte noget for patienterne ASH: Overlæge og lektor Tarec Christoffer El-Galaly fra Aalborg Universitetshospital glæder sig til at høre om GOYAE-studiet på ASH. For selv om det viser, at et nyt antistof ikke er bedre end standardbehandling på diffust storcellet B-celle lymfom, åbner det for billige biosimilære lægemidler.

På den kommende ASH-kongres i San Diego vil der ikke kun blive fremlagt opsigtsvækkende studier, der i behandling af en specifik sygdom klart udpeger et lægemiddel som værende alle andre lægemidler overlegent. Dykker man ned i programmet bliver der også fremlagt negative studier, der viser, at der ikke er den effekt af et lægemiddel eller kombinationer af lægemidler, som man gik og håbede på. Overlæge og lektor Tarec Christoffer El-Galaly ved Aalborg Universitetshospital har allerede sat tykke ringe om præsentationer...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.