EFPIA-undersøgelse pointerer vigtighed af aftale efter Brexit For at patienterne i EU kan få adgang til livsvigtig medicin, når Storbritannien forlader EU, er det afgørende, at EU og Storbritannien får lavet en aftale snarest.

Det er afgørende, at EU og Storbritannien laver en aftale om tilpasning af lægemiddellovgivningen i forbindelse med Brexit, så patienter kan få adgang til nødvendige lægemidler. Det er konklusionen af en undersøgelse fra sammenslutningen af medicinalindustri-foreninger i EU (EFPIA), som netop er offentliggjort. En del af fremstillingsprocessen for over 2.600 endelige produkter sker i Storbritannien. 45 mio. patientpakker leveres fra Storbritannien til andre EU-land hver måned. 45 pct. af EFPIA-medlemmerne forventer i denne sammenhæng handlesforsinkelser, hvis Storbritannien og Europa falder...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.