Disse mega-sællerter går af patent i 2023 Humira, verdens bedst sælgende lægemiddel, går af patent på det vigtige amerikanske marked i 2023, hvilket åbner døren for en flod af kopier. Vi har samlet en liste over andre lægemidler, der også mister deres eksklusivitet i 2023.

25. april kl. 11:55: Rettelse. I en tidligere version skrev vi under omtalen af Takedas lægemiddel Gattex, at ‘Takeda arbejder også på at finde en afløser for Gattex, og det gør de blandt andet i samarbejde med danske Zealand Pharma’. Dette er ikke korrekt, og oplysningen er derfor fjernet fra artiklen. Redaktionen beklager.   I mange år har AbbVie tjent milliarder og atter milliarder på deres blockbuster-lægemiddel Humira til behandling af forskellige former for gigtsygdomme. De dage slutter dog i...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.