Dansk klamydiavaccine bliver nu afprøvet på mennesker Forskere fra Statens Serum Institut er i samarbejde med Imperial College i London begyndt at teste en nyudviklet klamydiavaccine.

Efter 15 års forskning i en ny vaccine mod kønssygdommen klamydia er forskere fra Statens Serum Institut nået en væsentlig milepæl. I samarbejde med Imperial College i London er forskerne begyndt kliniske afprøvninger af Klamydia-vaccinen, som tidligere har været testet i mus, grise og aber. Den kliniske afprøvning er et fase 1-forsøg, som skal fastslå, om der er bivirkninger ved behandlingen, og om vaccinen har en effekt på mennesker. Effekten af vaccinen måles ved at detektere neutraliserende antistoffer og T-celler...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind