COVID-19-studier udspringer af et stort globalt koordinationsarbejde
Jens Lundgren, professor i infektionsmedicin på Rigshospitalet, står i spidsen for europæisk afprøvning af det antivirale lægemiddel Remdesivir på COVID-19 patienter.Foto: Joachim Rode

COVID-19-studier udspringer af et stort globalt koordinationsarbejde Lægemiddelstyrelsen lægger sin monitorering over samtlige COVID-19-studier på verdensplan åbent frem med en markering af de væsentlige studier – heraf flere danske. Studierne udspringer af et kæmpe koordinationsarbejde, fortæller dansk forsker.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind