Boeringer Ingelheim og Saniona vil udvikle ny medicin mod skizofreni Et nyt forskningssamarbejde mellem medicinalvirksomhed og biotekvirksomhed skal bane vejen for nye kemiske komponenter, der kan bruges som byggestene til nye lægemidler mod skizofreni.

Skizofreni er en kompleks sygdom, som har vist sig svær at udvikle medicin til. Medicinalvirksomheden Boeringer Ingelheim og biotekfirmaet Saniona satser ifølge en pressemeddelelse på, at det lykkes ved at indgået et forskningssamarbejde med ambitionen om at finde og udvikle nye medicinske komponenter, som kan genoprette hjernens netværksaktivitet hos patienter med skizofreni. Den neuronal aktivitet i hjernen hos sådanne patienter kan være ødelagt af en ubalance mellem de processer, som enten stimulerer eller hæmmer neuronernes udveksling af signaler. Programmet ligger...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind