Lundbeck-middel får opdateret produktinformation FDA har godkendt ændret produktinformation for Lundbecks skizofrenimiddel Rexulti på baggrund af et studie, som viser signifikant længere tid til tilbagefald hos de patienter, der blev behandlet med Rexulti.

Den amerikanske lægemiddelmyndighed FDA har godkendt, at produktinformationen for Lundbecks skizofrenimddel Rexulti (brexpiprazole) opdateres med vedligeholdelsesbehandling af skizofreni, skriver Lundbeck i en pressemeddelelse. Opdateringen af produktinformationen omfatter kliniske data vedrørende brug af Rexulti til voksne patienter med skizofreni i vedligeholdelsesfasen af behandlingen, og godkendelsen blev baseret på, at Rexulti har vist sig effektivt og sikkert i et 52-ugers randomiseret studie. Forsøget påviste en statistisk signifikant længere tid til tilbagefald hos patienter behandlet med Rexulti, sammenlignet med placebobehandlede patienter. Rexulti er udviklet...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.