Medicinrådet: Fagudvalg skal tage stilling til biosimilære midler Medicinrådet etablerer ikke et særligt fagudvalg til de biosimilære midler, men fordeler vurderingerne af dem til de eksisterende fagudvalg.

Beslutninger om biosimilære lægemidler skal fremadrettet træffes i de respektive fagudvalg på lige fod som nye lægemidler. Det besluttede Medicinrådet på sit seneste møde i sidste uge, fortæller rådets formand Steen Werner Hansen. »På det seneste rådsmøde har medlemmerne således diskuteret, om rådet fremadrettet skulle håndtere de biosimilære lægemidler, som man har gjort i RADS, om der er brug for et specielt fagudvalg for biosimilære lægemidler eller om det er bedre at etablere en særlig task force. Vi endte med...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.