Biogen: Danmark går enegang med restriktioner på brugen af Spinraza Store lande som Italien, Tyskland og Frankrig har ifølge Biogen ikke opstillet restriktioner for, hvilke patienter med spinal muskelatrofi, der kan få tilbudt behandling med Spinraza.

Mens Medicinrådet på sit møde torsdag afviste at anbefale lægemidlet Spinraza (nusinersen) som standardbehandling til patienter med spinal muskelatrofi (SMA), har en række større europæiske lande allerede besluttet at tage Spinraza i brug. Det fremgår af en oversigt, som producenten Biogen har udarbejdet. Ifølge oversigten er Danmark det første europæiske land, hvor der indføres restriktioner på hvilke typer SMA-patienter, der kan få tilbudt behandlingen. Biogen Danmarks adm. direktør Janne Harder er tvivlende overfor, om Medicinrådets vurderingsmodel overhovedet er egnet til...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.