Betablokkere mod eksamensangst identificerer psykisk sårbare unge Studerende, der bruger betablokkere mod eksamensangst, er ofte særligt udsatte for at udvikle psykisk sygdom på sigt, og bør derfor få ekstra opmærksomhed og støtte. Det siger forskere bag nyt dansk studie.

Betablokkere ordineret til at dulme eksamensangst identificerer nogle af de studerende, som er i højrisiko for at udvikle depression og andre psykiske sygdomme. Det viser et nyt dansk studie, der på verdensplan er det første af sin art. Resultaterne netop er publiceret i det videnskabelige tidsskrift Journal of Child and Adolescent Psychopharmacology. »De studerende, der har brug for betablokkere til at dulme eksamensangsten med, er særligt psykisk sårbare og risikerer at udvikle psykisk sygdom. Det er således i perioden efter...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind