Astmaforsker modtager Novo Nordisk Prisen
Professor i pædiatri Hans Bisgaard modtager Novo Nordisk Prisen 2019.

Astmaforsker modtager Novo Nordisk Prisen Overlæge og professor Hans Bisgaard får Novo Nordisk Prisen for sin banebrydende forskning i astma gennem flere årtier.

Novo Nordisk Prisen 2019 går til professor og overlæge Hans Bisgaard for hans banebrydende forskningsindsats om astma. Det skriver Novo Nordisk i en pressemeddelelse. Hans Bisgaard modtager prisen for sit »omfattende, højst originale og klinisk vigtige internationale forskning inden for astma hos børn«. Det forklarer Jørgen Frøkiær, som er formand for den videnskabelige komite, der udpeger prismodtageren. »Hans Bisgaards forskningsresultater har haft afgørende betydning for lægevidenskaben generelt og for fremskridt inden for behandling af astma i særdeleshed,« siger han i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind