NICE anbefaler Keytruda Det britiske prioriteringsinstitut, NICE, anbefaler i et udkast til vejledning Keytruda (pembrolizumab) som behandling til voksne med fremskreden lungekræft.

Keytruda (pembrolizumab) får det britiske prioriteringsinstituts anbefaling til behandling af voksne patienter med fremskreden lungekræft. Det sker efter, at Keytruda tidligere er blevet afvist af NICE tidligere på året, da der var usikkerhed omkring de langsigtede fordele, men nu har MSD, der markedsfører stoffet, præsenteret nyere data og desuden tilbudt en yderligere rabat på lægemidlet. Professor Carole Longson, der er direktør for center for medicinsk teknologivurdering i NICE siger: »Patienter med fremskreden ikke-småcellet lungekræft har haft begrænsede behandlingsmuligheder, så det...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.