Jysk medicinalfirma er gået konkurs Medicinalfirmaet Europharma i Esbjerg er gået konkurs efter flere skandalesager, hvor firmaet har fået frataget retten til at fremstille og sælge medicin.

Efter flere skandalesager er det nu slut for det jyske medicinalfirma Europharma i Esbjerg, som har indgivet en konkursbegæring. Det skriver JydskeVestkysten. Europharma, der fremstiller og sælger parallelimporterede lægemider og medicin, blev hele to gange sidste år stoppet af Lægemiddelstyrelsen, der suspenderede deres tilladelse til at fremstille og sælge medicin.  I januar sidste år fik firmaet sin første suspendering fra Lægemiddelstyrelsen, efter at styrelsen havde fundet en række overtrædelser og alvorlige afvigelser. Efter en ny inspektion i marts fik virksomheden lov til...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.