Voldsom prisstigning skaber ny debat om medicinpriser i USA Amerikanske politikere vil have undersøgt, om lægemiddelfirmaet Mylan har brudt konkurrencelovgivningen med en femdobling af prisen på præparatet EpiPen.

Flere politikere fra Kongressen i USA vil have undersøgt en voldsom prisstigning på præparatet EpiPen, som bruges mod potentielt dødelige allergiske reaktioner. Producenten Mylan har hævet prisen på en pakke med to stk. EpiPen fra 100 US dollars (ca. 660 kr.) i 2008 til 500 US dollars (ca. 3.300 kr.) i år. Den demokratiske senator Amy Klobuchar opfordrer den føderale handelskommission (Federal Trade Commission) til at undersøge, om Mylan på ulovlig vis presser prisen op på et område, hvor de er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind