Tidligere Thorning-rådgiver ny chef for public affairs i Lif Helle Thornings tidligere parlamentariske rådgiver Trine Wesselhoff skal fremover varetage Lifs Public affairs aktiviteter.

Fra og med i dag er det Trine Wesselhoff, der som public affairs chef i Lægemiddelindustriforeningen (Lif) skal styrke life science dagsordenens bevågenhed på såvel Christiansborg som på Slotholmen og i regionerne. Det skriver Lif i en pressemeddelelse. Den 44-årige cand.scient.pol har en fortid som parlamentarisk rådgiver for Helle Thorning Schmidt og public affairs ansvarlig i PharmaDanmark. Nu skal hun fremover styrke Lifs samarbejder og relationer i alle dele af det politiske landskab, der omgiver lægemiddelindustrien. »Efter mere end ti...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind