Personale bruger oftere stregkoder til at sikre korrekt medicinering Et nyt observationelt studie fra Region Hovedstaden viser, at Region Hovedstaden med en målrettet indsats har formået at hæve antallet af situationer, hvor medicin bliver udleveret ved stregkodescanning. Det øger sikkerheden omkring medicinudlevering.

Region Hovedstaden har formået at hæve antallet af medicinudleveringer, der sker ved hjælp af en stregkode fra 40 til 80 pct. Det viser et nyt observationelt studie af, hvad der helt konkret sker, når personalet på fire hospitalsafdelinger i Region Hovedstaden hælder medicin op til patienterne. »Den systematik, som undersøgelsen har vist at Region Hovedstaden har formået at indføre omkring scanning af stregkoder på medicinpakninger, giver langt større sikkerhed for, at den ordinerede medicin havner hos den rette patient og...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.