Stormøde i Sundhedsstyrelsen sætter fokus på ældre og medicin Institut for Rationel Farmakoterapi i Sundhedsstyrelsen holder et stormøde, hvor fokus bliver, at det kan give bivirkninger, når ældre får flere lægemidler.

Mange ældre har flere sygdomme og får derfor flere forskellige lægemidler. Det kan være en udfordring med de lange medicinlister hos den ældre borger, fordi mange lægemidler sammen giver større risiko for bivirkninger og hospitalsindlæggelser. Det skriver Institut for Rationel Farmakoterapi (IRF) i Sundhedsstyrelsen. »Der er mange udfordringer, når vi taler om behandling med mange lægemidler samtidigt. Vi ved, at det kan give bivirkninger, men det er samtidig et område, hvor vi mangler viden. Det er en kerneopgave for IRF at holde...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.