Salget af statens vaccineproduktion er gennemført Vaccineproduktion fortsætter på Statens Serum Instituts grund i København efter frasalg. Levering af vacciner sendes i udbud  i første halvår af 2017.

Statens Serum Institut (SSI) har overført Instituttets vaccineproduktion til AJ Vaccines A/S, og solgt alle aktierne til AJ Vaccines Holding ApS. Fra i dag er det således AJ Vaccines A/S, der producerer vacciner mod f.eks.  polio og tuberkulose på SSI’s grund på Amager i København, skriver SSI i en pressemeddelelse. Salget ændrer ikke ved, at det fortsat er Statens Serum Institut, der som en institution under Sundhedsministeriet står for den danske vaccineforsyning. Statens Serum Institut vil fortsat via indkøb sikre...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind