Fase III-forsøg kortlægger effekten af nyt middel mod fremskreden tarmkræft Boston Biomedical lancerer fase III-forsøg til belysningen af effekten af lægemidlet napabucasin på metastatisk fremskreden kolorektal-cancer.

Fremskreden kolorektalcancer, er svært at behandle, men lægemidlet napabucasin har vist lovende effekter i prækliniske forsøg. Det får nu medicinalfirmaet Boston Biomedical til at indlede et nyt globalt fase III-studie, CanStem303C, der skal undersøge effekten af napabucasin, når det gives i kombination med standardbehandling til patienter, der tidligere har været i behandling for metastatisk kolorektal cancer. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse. »Tidlige kliniske data for napabucasin i kombination med Folfiri har demonstreret opmuntrende anti-tumor aktivitet – selv i patienter, der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind