Nye vaccineplatforme skal redde verden fra COVID-19 De vaccineplatforme, som bliver benyttet til udvikling af vacciner mod coronavirus, er forholdsvis nye og uprøvede. Men platformene er super effektive og udstyrer vacciner med immunstimulerende egenskaber, som ingen vacciner har haft før, siger dansk forsker.

Lige nu er forskere og læger kloden rundt i færd med historiens største medicinske kapløb mod tiden for at udvikle den vaccine, som hele verden skriger efter. Forskere og medicinalselskaber fra Rusland, England, USA og Kina har alle sammen vacciner i kliniske fase 3-forsøg og bider negle, mens de venter på resultaterne, der enten vil munde ud i et jubelbrøl eller et dybt, globalt suk. Bag vaccinerne ligger en række udviklingsplatforme, der i mange henseender er uprøvede, men som i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind