Minister ændrer ikke habilitetsregler i Fredberg-sag Økonomi- og indenrigsministeren mener ikke, at der er grund til at lave om på reglerne om habilitet i forbindelse med sagen om Ulrich Fredberg, som er erklæret inhabil. Det svarer han i et brev til regionsrådsformand Anders Kühnau (S), som har bedt ministeren vurdere reglerne.

Reglerne for habilitet er gode nok. Det er konklusionen i et brev fra økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA) (pdf) til regionsrådet i Region Midtjylland. Både Region Midtjyllands jurister og Ankestyrelsen har vurderet, at ledende overlæge og regionsrådsmedlem Ulrich Fredberg (V) er inhabil, og dermed ikke kan sidde i regionens hospitalsudvalg. Det fik regionsrådet i Midtjylland til for en måned siden at bede økonomi- og indenrigsministeren vurdere, om reglerne for habilitet bør ændres. Men det afviser ministeren nu. Regionsrådet henvendte sig...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind