Medicinrådet opfordrer til at se bort fra KRIS-anbefaling Medicinrådet anbefaler regionerne, at de stopper med at følge KRIS’ anbefaling vedrørende Lartruvo i kombination med doxorubicin til behandling af avanceret bløddelssarkom.

På det seneste møde i Medicinrådet, valgte rådet at anbefale regionerne, at de ikke længere skal følge en tidligere KRIS-anbefaling. Det gælder KRIS’ anbefaling fra februar 2017 om at bruge Lartruvo (olaratumab) som standardbehandling i kombination med doxorubicin til førstelinje behandling af voksne patienter med avanceret bløddelssarkom, som ikke er egnede til kurativ behandling med kirurgi eller strålebehandling. Derudover må de ikke tidligere været behandlet med doxorubicin. Det skriver Medicinrådet i en pressemeddelelse. Når forudsætningerne for en KRIS-anbefaling ikke længere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind