Medicinrådet lukker og slukker året med fire anbefalinger På det 63. rådsmøde kom Medicinrådet med fire nye anbefalinger, to tillæg til en behandlingsvejledning samt en godkendt protokol.

På falderebet inden jul kom Medicinrådet på rådets 63. rådsmøde onsdag 15. december frem til fire anbefalinger vedrørende behandling med tre lægemidler til patienter med kræft og ét lægemiddel til behandling af multiple sklerose. I den indikation får olaparib Medicinrådets anbefaling Medicinrådet har også udarbejdet to tillæg til behandlingsvejledningen vedrørende lægemidler til førstelinjebehandling af uhelbredelig ikke-småcellet lungekræft, ligesom rådet har godkendt protokollen vedrørende udarbejdning af en behandlingsvejledning til spinal muskelatrofi. Nej tak til dostarlimab For det første anbefaler Medicinrådet ikke...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.