Manglende ajourføring af medicinkort giver problemer på hospitalerne Almen praksis ajourfører ikke FMK tilstrækkeligt, lyder det fra Danske Regioner. Men medicinkortet bør kun opdateres, når det giver mening, mener PLO, der derfor vil drøfte nye retningslinjer for ajourføring.

»Der er behov for, at de praktiserende læger i højere grad ajourfører Fælles Medicinkort (FMK), da den lave ajourføringsrate medfører en større opgave for især de regionale ambulatorier.« Sådan lyder det i et referat fra et bestyrelsesmøde i Danske Regioner fra december 2016, hvor regionerne blandt andet diskuterede målet om at nå 90 procents anvendelse af Det Fælles Medicinkort (FMK) for indlagte og ambulante patienter med udgangen af 2017. Ifølge regionerne bliver den målsætning dog udfordret af FMK-anvendelsen i almen...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.