Lundbeckfonden sælger Sanifit Therapeutics til spanske Vifor Pharma Fremover vil Lundbeckfonden Ventures porteføljeselskab Sanifit Therapeutics være ejet af den spanske medicinalvirksomhed Vifor Pharma. Opkøbet skal styrke virksomhedens pipeline inden for nefrologi.

Biopharma-selskabet Sanifit Thearpeutics har specialiseret sig inden for behandling af fremskreden åreforkalkning hos patienter med nyre- og hjertekarsygdomme. Derfor er hensigten bag Lundbeckfondens nylige salg af selskabet til Vifor Pharma, at det skal tage selskabet videre til næste fase og på længere sigt bidrage til, at patienter med nyresygdomme på verdensplan får adgang til den bedst mulige behandling. Det skriver Lundbeckfonden i en pressemeddelelse. Stort potentiale Sanifit Therapeutics har udviklet en ny intravenøs selektiv forkalkningshæmmer, SNF472, mod åreforkalkning til behandling...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.