I forbindelse med opsplitningen af Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut har Sundheds- og Ældreministeriet opslået stillingen som styrelsesdirektør for den nye Lægemiddelstyrelse med virkning fra årsskiftet 2015/2016. Det fremgår af et stillingsopslag. I stillingsopslaget lyder det, at »Lægemiddelstyrelsen søger en driftsikker direktør, som har stor indsigt i lægemiddelområdet og kan sætte en klar retning for en nyoprettet styrelse.« Godt netværk og ledelseserfaring Sundheds- og Ældreministeriet forventer, at den nye styrelsesdirektør har et godt netværk i den sundhedsfaglige verden, samt mangeårig...

Statsrevisorerne kritiserer Sundhedsministeriet for ‘væsentlige regelbrud’ Sundhedsministeriet og flere af ministeriets styrelser herunder SSI og Lægemiddelstyrelsen modtager kritik i en ny beretning fra Rigsrevisionen.
Skriv en kommentar
Lægeforeningen er bekymret over opsplitning af styrelse
Skriv en kommentar
Sundhedsminister: Vi har lyttet til industrien
Skriv en kommentarRegeringen genetablerer lægemiddelstyrelsen
Skriv en kommentarIRF genvinder sin selvstændighed
Skriv en kommentarSundhedsministeriet: Her skal der fyres
Skriv en kommentarLægeforeningen: Besparelser svækker sundhedssektoren
Skriv en kommentarLægemiddelstyrelsen bliver nedlagt
Skriv en kommentarS og SF: Vores tillid til Lægemiddelstyrelsen er væk
Skriv en kommentar
Efter pres fra industrien: Regionerne måtte opgive sparekrav til forsøgsordning med fortrolige medicinpriser Efter markante indspark fra lægemiddelvirksomheder og patientforeninger er det ikke længere et krav, at ny forsøgsordning med fortrolige medicinpriser skal føre til besparelser på tilskudsmedicin, som regionerne ellers ønskede. Lif og Danske Patienter roser høringsprocessen.
Skriv en kommentar
Ny rapport om kønsrepræsentation i klinisk forskning af lægemidler: Der er udfordringer, men generelt en god balance Der er generelt en balanceret repræsentation af kvinder og mænd i klinisk forskning, lyder det fra lektor Jakob Wested, som har været med til at udarbejde en ny rapport om området. På nogle sygdomsområder er der dog en underrepræsentation.
Skriv en kommentar