Fem dødsfald efter brug af lungeblodtryksmiddel EMA gennemgår sikkerheden ved brugen af lægemidlet Uptravi til behandling af forhøjet lungeblodtryk efter dødsfald i Frankrig.

Det europæiske lægemiddelagentur EMAs komité for vurdering af lægemiddelsikkerhed PRAC (Pharmacovigilance Risk Assessment Committee) har på sit seneste møde besluttet at foretage en gennemgang af sikkerheden forbundet med brugen af lægemidlet Uptravi (selexipag), som bruges til behandling af forhøjet lungeblodtryk, pulmonal arteriel hypertension. Baggrunden for beslutningen er, at der i Frankrig har været fem dødsfald blandt patienter, der brugte Uptravi. På baggrund af en foreløbig gennemgang af tilgængelige data mener EMA dog, at Uptravi fortsat kan anvendes, både til nuværende...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind