FDA afviser hepatitis B vaccinen Heplisav-B Uklarheder omkring bivirkninger får den amerikanske sundhedsmyndighed FDA til at afslå at godkende en ny vaccine mod hepatitis B udviklet af Dynavax Technologies.

Usikkerheder omkring hvor mange hjertetilfælde, en ny hepatitis B-vaccine fra firmaet Dynavax Technologies kan udløse har ifølge en artikel på First Word Pharma fået den amerikanske sundhedsmyndighed FDA til at afvise produktet til det amerikanske marked. FDA efterspørger flere dataanalyser, skriver mediet. Firmaet trøster sig ved, at FDA selv har meldt ud at det endnu ikke har tygget sig igennem alt det materiale, som firmaet tidligere har indsendt til FDA som et respons på myndighedens tidligere fremsatte bekymringer. Dette materiale...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.