Det vil ifølge EU-Kommissionen øge adgangen til medicin med 15 pct., hvis et lægemiddel bliver lanceret i alle medlemslande.

EU-Kommissionen vil sikre hurtigere adgang til medicin Et indre marked for lægemidler og hurtigere adgang til medicin på tværs af EU’s landegrænser. Det er nogle af punkterne i EU-Kommissionens længe ventede udspil til en revision af EU’s lægemiddellovgivning.

EU-Kommissionen har onsdag præsenteret sin længe ventede revision af EU’s lægemiddellovgivning. Revisionen har været udskudt ad flere omgange. I dag adresserer vi ulighed Stella Kyriakides, kommissær for sundhed og fødevaresikkerhed Kommissionen vil skabe et indre marked for lægemidler, der skal sikre nemmere og lige adgang til medicin for borgere i alle medlemslandene.  Desuden skal markedet sikre overkommelige priser. På et pressemøde præsenterede Margaritis Schinas, vicepræsident for EU-Kommissionen, og Stella Kyriakides, kommissær for sundhed og fødevaresikkerhed, kommissionens udspil, der er den...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.