Ét afslag og to opdateringer fra Medicinrådet Medicinrådet har på deres 62. rådsmøde afvist at anbefale pemigatinib til personer med leverkræft. Rådet har til gengæld opdateret lægemiddelrekommandationerne for behandling med specifikke lægemidler til personer med kronisk migræne.

På Medicinrådets 62. rådsmøde onsdag i sidste uge blev der ikke anbefalet nogen nye lægemidler til behandling af patienter i Danmark. Faktisk blev det kun til én afvisning, og det var til lægemidlet pemigatinib, som rådet ikke vil anbefale som andenlinjebehandling til personer med leverkræftformen intrahepatisk cholangiokarcinom og FGFR2-mutation eller anden form for ombytning i arvematerialet. Afvisning pga. mangelfulde data Medicinrådets baggrund for ikke at anbefale pemigatinib er usikkerhed i datagrundlaget. Ydermere vurderer Medicinrådet, at det vil koste 984.000 kr....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind