EMA har offentliggjort kliniske data for 50 lægemidler 3.279 kliniske dokumenter, der ligger bag godkendelse af medicin i EU, er i løbet af det seneste år blevet offentliggjort i åben database.

Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) har givet adgang til kliniske data om 50 lægemidler, siden lægemidddelmyndigheden for et år siden begyndte at åbne for adgangen til den information, som medicinalvirksomheder indsender til EMA i forbindelsen med ansøgninger om markedsføringstilladelse. I alt drejer det sig om 3.279 kliniske dokumenter på mere end 1,3 millioner sider. Størstedelen af ​​dataene vedrører godkendelse af nye lægemidler, men der er også data for lægemidler, der allerede er godkendt, og for hvilke der er søgt om forlængelse...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind