Danske Regioner forventer justeringer efter evaluering af Medicinrådet
»Jeg forventer, at der vil komme forslag til forbedringer, som vi skal forholde os til. Det er derfor ikke udelukket, at der vil være områder, hvor Medicinrådet vil skulle gennemgå ændringer,« siger Karin Friis Bach (RV), formand for Danske Regioners sundhedsudvalg.Foto: Per Gudmann

Danske Regioner forventer justeringer efter evaluering af Medicinrådet Evalueringen af Medicinrådet er skudt i gang og er færdig til marts. Formand for regionernes sundhedsudvalg forventer, at det vil føre til småjusteringer af rådet.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.