Danske forskere finder ny mulighed for at behandle epilepsi Nyt studie viser, at målerettet serotonin-behandling kan mindske epileptisk aktivitet.

Forskere fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet gjort en opdagelse, der måske kan bruges til at behandle patienter med temporallapsepilepsi. Det skriver Københavns Universitet. En tredjedel af alle, der lever temporallapsepilepsi, har ikke gavn af de eksisterende behandlingsformer, men forskerne på Københavns Universitet har med et studie vist, at behandling med serotonin muligvis kan hjælpe disse patienter. På globalt plan lider 30 mio. mennesker af temporallapsepilepsi, der kan vise sig på mange forskellige måder, lige fra synsforstyrrelser til angst,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.