CHMP anbefaler Stelara til behandling af Crohns sygdom Stelara anbefales til patienter med Crohns sygdom, der ikke har haft tilstrækkelig effekt af normal behandling, eller behandling med TNF-alfa hæmmere.

CHMP (Committee for Medicinal Products for Human Use) under det europæiske lægemiddelagentur EMA anbefaler, at Stelara (ustekinumab) godkendes som behandling af patienter med moderat til svær Crohns sygdom. Anbefalingen gælder for brug af Stelara til voksne patienter med moderat til svær aktiv Crohns sygdom, der enten har utilstrækkelig effekt, ikke længere har effekt af, eller ikke kan tåle behandling med konventionel medicin eller en TNF-alfa hæmmer. Såfremt Stelara endelig godkendes til indikationen, vil den udgøre en ny behandlingsmulighed for personer...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.