Økonomiaftale får sur modtagelse Læger og andet sundhedspersonale på sygehusene kritiserer stram økonomiaftale mellem regering og regioner. Danske økonomi levner plads til at løsne tøjlerne, mener Lægemiddelindustriforeningen.

Lægeforeningen, Dansk Sygeplejeråd og FOA har siden tirsdag aftens indgåede økonomiaftale mellem regeringen og Danske Regioner alle været ude og med kritik af, at produktivitetskravet på to pct. overlever i aftalen. »Landets læger er langt fra tilfredse med den aftale om regionernes økonomi i 2018, som regeringen og Danske Regioner netop har indgået. Først og fremmest fordi, at aftalen ikke gør op med det såkaldte to-procents-produktivitetskrav på landets sygehuse. Det indebærer, at læger og andre sundhedsprofessionelle skal producere to procent...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.