Pharma Debat: Spændende debatmøder for dig i pharmabranchen

Om Pharma Debat

Dagens Pharma, Atrium og DLI Market Intelligence står bag Pharma Debat, som giver dig højaktuelle og nærgående debatter på lægemiddel- og sundhedsområdet.

Pharma Debat er et debatforum baseret på aktualitet og kvalitet. På hvert møde præsenterer en ekspert et spændende fagområde, som du kender på forhånd fra årsplanen. Desuden byder vi (som en nyhed her i 2021) i indslaget “Pharma Debat Live” velkommen til en gæst, som er del af den aktuelle samfundsagenda på sundhedsområdet og giver dig et unikt perspektiv på det, der rører sig.

Du bliver med andre ord effektivt opdateret på aktuelle emner om pharmabranchen og sundhedsvæsenet – med rig mulighed for debat og spørgsmål undervejs. Pga. COVID-19 afholdes debatmøderne pt. virtuelt (direkte streaming). Se priser, vilkår og program længere nede på siden.

 

Næste debatmøde er torsdag d. 26. august 2021 kl. 08.30-09.50:

 

pharma debat august 2021 henrik ullum

Torsdag 26. august 2021:
“COVID-vacciner – hvordan ser landskabet ud nu?”
Henrik Ullum, direktør, Statens Serum Institut

Hvordan ser COVID-situationen ud i Danmark lige pt? Få en dugfrisk opdatering og perspektivering af direktøren for Statens Serum Institut, Henrik Ullum.
Der vil som altid være rig mulighed for spørgsmål undervejs.

I indslaget “Dagens Pharma Live” får vi besøg af Anton Pottegård, professor (cand.pharm., ph.d., dr.med.), forskningsleder på afdelingen for Klinisk Farmakologi og Farmaci, Odense Universitetshospital.

Anton vil blive interviewet af Rikke Esbjerg, chefredaktør på Dagens Medicin og Dagens Pharma, om, hvordan vi kan bruge danske registre til at håndtere kriser.

TILMELD DIG MØDET HER

Kort om Pharma Debat:
  • Pharma Debat består af 8 årlige debatmøder, hvor du som professionel inden for det pharmaceutiske eller sundhedsvidenskabelige område, får en unik mulighed for at komme i direkte dialog med førende eksperter og beslutningstagere.
  • Hvert debatmøde har et nyt emne, leveret af en ny taler. Emnerne er altid aktuelle og debatmøderne modereres af chefredaktøren for Dagens Pharma, Rikke Esbjerg. Se hele det aktuelle program nederst på denne side.
  • Pga. COVID-19 afholdes debatmøderne online (direkte), med mulighed for spørgsmål undervejs.
  • Du kan enten vælge at tilmelde dig enkelte, udvalgte debatmøder, eller du kan tilmelde dig alle 8 planlagte debatmøder (og dermed opnå en særlig god pris). Abonnenter på Dagens Pharma får derudover en ekstra skarp pris med 20% rabat.
Hvad koster Pharma Debat?

Særpris for abonnenter på Dagens Pharma:

  • 7.999 kr. for 8 debatmøder
  • 1.200 kr. for 1 debatmøde

Er du ikke abonnent på Dagens Pharma er prisen:

  • 9.999 kr. for 8 debatmøder
  • 1.500 kr. for 1 debatmøde

Tegn abonnement på Dagens Pharma: kontakt os på tlf. 72 42 34 33 eller skriv til abonnement@dagenspharma.dk

Er I flere fra samme firma, kan I med fordel tegne en firmaaftale for enten 5 eller 10 personer:

  • 5 deltagere i 8 debatmøder: 34.995 kr.
  • 10 deltagere i 8 debatmøder: 64.990 kr.

 

Alle priser er ex. moms. Tilmeldingen er personlig og kan ikke overføres til andre. Medlemskab/deltagelse i 8 debatmøder genfaktureres automatisk. Opsigelse skal ske senest netto 30 dage før genfaktureringsdato. Med forbehold for ændringer i programmet.

Bemærk: Pga. COVID-19 holdes debatmøderne indtil videre virtuelt (direkte streaming med mulighed for spørgsmål undervejs). Så snart det igen er muligt, vil møderne foregå i Life Science Huset, Lersø Park Allé 101, 2100 København Ø.

 

Resten af programmet for Pharma Debat i 2021:


Torsdag d. 30. september 2021:
“Sundhed på nettet – få overblik over de udfordringer, der møder sundhedsområdet på internettet”
Ida Donkin
, læge, PhD, sundhedspolitisk kommentator på Berlingske.

I indslaget “Dagens Pharma Live” vil vi liveinterviewe Kim Kjøller, læge og CEO, UNION therapeutics A/S. Emnet er: Mål og visioner for Danish Life Science Cluster – Hvordan skal klyngen bygge bro mellem virksomheder, sundheds- og plejesektor, vidensinstitutioner, m.fl.?


Torsdag d. 28. oktober 2021:
“Hvordan sikrer vi, at relationen mellem arbejdsmarked og kompetencer i uddannelsessystemet matcher det, som fremtiden har brug for inden for pharma- og medicobranchen?”
Anders Telborg, adm. dir. Bristol-Meyers Squibb Denmark
Christian Vintergaard, CEO, Fonden for Entreprenørskab.


Torsdag d. 25. november 2021:
Fejlregistreringer og forfalskninger / patientsikkerhed i forsyningskæden”
Thomas Senderovitz, adm. direktør i Lægemiddelstyrelsen.