Pharma Debat: Spændende debatmøder for dig i pharmabranchen

NB: Pharma Debat er pt. sat på pause indtil videre.

Dagens Pharma, Atrium og DLI Market Intelligence står bag Pharma Debat, som giver dig højaktuelle debatter på lægemiddel- og sundhedsområdet.

Pharma Debat er et debatforum baseret på aktualitet og kvalitet. På hvert møde præsenterer en ekspert et spændende og aktuelt fagområde, hvorefter der er spørgsmål og debat om emnet.

Du bliver kort sagt effektivt opdateret af landets førende eksperter inden for aktuelle emner om pharmabranchen og sundhedsvæsenet – med rig mulighed for debat og spørgsmål undervejs. Se priser, vilkår og program længere nede på siden.

Kort om Pharma Debat:
  • Pharma Debat består af 8 årlige debatmøder, hvor du som professionel inden for det pharmaceutiske eller sundhedsvidenskabelige område, får en unik mulighed for at komme i direkte dialog med førende eksperter og beslutningstagere.
  • Hvert debatmøde har et nyt emne, leveret af en ny taler. Emnerne er altid aktuelle og debatmøderne modereres af chefredaktøren for Dagens Pharma, Rikke Esbjerg. Se hele det aktuelle program nederst på denne side.
  • Debatmøderne afholdes fysisk i de flotte og nyrenoverede lokaler hos Life Science Huset, Lersø Park Allé 101, 2100 København Ø. Der serveres let morgenmad, the og kaffe fra kl. 08.00-08.30.
  • Selve debatmødet starter kl. 08.30 og varer til kl. 10.00.
  • Se oversigt over offentlig transport og parkering her (pdf)
  • Abonnenter på Dagens Pharma får en ekstra skarp pris med 20% rabat.
Hvad koster Pharma Debat?

Særpris for abonnenter på Dagens Pharma:

  • 1.200 kr. for 1 debatmøde

Er du ikke abonnent på Dagens Pharma er prisen:

  • 1.500 kr. for 1 debatmøde

Tegn abonnement på Dagens Pharma: kontakt os på tlf. 72 42 34 33 eller skriv til abonnement@dagenspharma.dk

Priser er ex. moms. Tilmeldingen er personlig og kan ikke overføres til andre. Med forbehold for ændringer i programmet.

Bemærk:
Efter lempelse af COVID19-restriktionerne afholdes møderne igen fysisk på adressen: Life Science Huset, Lersø Park Allé 101, 2100 København Ø.