Nyt program skal udvikle fremtidens forskningsledere Novo Nordisk Fonden har afsat 600 mio. kr. over fem år til etablering af et klinisk forskningslederprogram, der skal kombinere forskning og klinisk arbejde.

Den patientnære kliniske forskning i Danmark samt udviklingen af næste generation af kliniske forskningsledere skal styrkes. Derfor har Novo Nordisk Fonden afsat 600 mio. kr. over de næste fem år, som skal gå til at etablere et klinisk forskningslederprogram. Det skriver fonden i en pressemeddelelse. Programmet har til formål at støtte de bedste kliniske forskere, som kombinerer, eller ønsker at kombinere, forskning med klinisk arbejde i Danmark. »De kliniske forskere i Danmark har under deres speciallægeuddannelse ingen eller kun ringe...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.