Annonce

Kræftfremkaldende kemikalier fundet i produkter til akne

Der er blevet fundet høje niveauer af kemikaliet benzene, som kan forårsage kræft, i flere produkter til at behandle akne. Det skriver nyhedsbureauet Reuters, som henviser til Valisure, der bl.a. tester farmaceutiske produkter.

Der er bl.a. fundet benzene i akneprodukter fra Clinique og Clearasil. Valisure har nu indgivet en begæring til den amerikanske fødevare- og lægemiddelmyndighed, FDA, om, at der bliver sat en undersøgelse i gang og for at få kaldt produkterne tilbage.

Kilde: Reuters

AstraZeneca vil investere mia. til at udvide faciliteter i Storbritannien

Den britisk-svenske virksomhed AstraZeneca har planer om at investere 650 mio. pund svarende til omkring 5,6 mia. kr. i to af sine faciliteter i Storbritannien. Det skriver Fierce Pharma.

AstraZeneca vil udbygge sin produktionsfacilitet i Speke i Liverpool. Den skal fokusere på forskning, udvikling og produktion af vaccinationer. Derudover vil selskabet udvide sin tilstedeværelse i Cambridge.

Kilde: Fierce Pharma

Studie: Daglige skridt på mere end 2.200 sænker risiko for hjertesygdomme

Hvert ekstra skridt man tager efter at have nået op på 2.200 daglige skridt hjælper med at reducere risiko for hjertesygdomme og tidlig død. Det viser et nyt studie.

Det skriver det britiske medie The Guardian. Studiet viser bl.a., at risikoen for tidlig død bliver reduceret med 39 pct., hvis man hver dag går mellem 9.000 til 10.500 skridt. Resultaterne er publiceret i the British Journal of Sports Medicine.

Kilde: The Guardian

Region Nordjylland politianmelder lægeklinikker

Region Nordjylland har besluttet at politianmelde flere lægeklinikker, som samarbejder med Alles Lægehuse. Det skriver regionen i en pressemeddelelse.

Regionen er i gang med at undersøge ydelser og honorering hos alle lægeklinikker, der samarbejder med Alles Lægehuse. Der er ‘begrundet mistanke om snyd’, lyder det fra regionsrådsformand Mads Duedahl (V) i pressemeddelelsen.

Kilde: Region Nordjylland

Annonce

Flere job