Nye behandlingsvejledninger ved metastatisk prostatakræft på vej Medicinrådet har godkendt to protokoller for behandlingsvejledninger til medicinsk kastration ved prostatakræft og metastatisk kræft i blærehalskirtlen.

Der er nye behandlingsvejledninger på vej til patienter med prostatakræft. Det sker, efter Medicinrådet har godkendt to protokoller for hhv. medicinsk kastration ved prostatakræft og metastatisk kræft i prostata. Lægemiddelvirksomheder, der markedsfører en række lægemidler nævnt i de to protokoller, har haft indtil d. 9. marts til at indsende litteratur til brug i behandlingsvejledningerne, hvilket betyder, at arbejdet med at få de to behandlingsvejledninger flyvefærdige er trådt ind i den sidste fase. Allerede d. 26. maj 2021 besluttede Medicinrådet at...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.