Medicinråd anbefaler biologisk behandling af eksem Nyt middel af patienter med moderat til svær atopisk eksem kan anvendes som standardbehandling.

Medicinrådet anbefaler Dupixent (dupilumab) som mulig standardbehandling til voksne patienter med moderat til svær atopisk eksem med utilstrækkelig effekt af lokal og systemisk behandling, eller som ikke tåler systemisk behandling. Det skriver rådet i et referat af sit møde 30. januar 2018 (pdf). Dupixent er et nyt biologiske lægemiddel, der er udviklet af Sanofi og Regeneron til behandling af patienter med moderat til svær atopisk eksem. Medicinrådet vurderer, at Dupixent giver en vigtig klinisk merværdi sammenlignet med placebo, og at der er et rimeligt forhold...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind